SERVICII SALON

Oferta epilare laser

Epilare DEFINITIVA Laser Elysion – FEMEI - Trateaza 3 Zone si Achita 2 !

Laserul Dioda este un tratament ce poate fi folosit indiferent de tipul pielii (de la cea mai alba pana la cea mai inchisa la culoare – de grad VI - neagra). Elysion obtine rezultate imbatabile, depasind celelalte lasere precum Alexandrite – Candela. Laserul Dioda 2000 W face ca tratamentul sa fie nedureros, si este cel mai performant si cel mai rapid aparat de pe piata in momentul de fata. Oferta este limitata!

oferta epilare laser barbati

EPILARE DEFINITIVA Laser Elysion – BARBATI – Pachet 1200 RON (Pret Vechi 1900 RON)

Ingrijeste-ti pielea si elimina firele negre si aspre cu Pachetul de Epilare Definitiva ce include PIEPT + SPATE (integral) + ABDOMEN, totul pentru 1200 RON. Dupa o sedinta, 60-70% din parul tratat dispare, asadar, pregateste-ti corpul pentru vara ce urmeaza! Oferta este limitata!

Manichiura / Pedichiura

Servicii la standarde profesionale cu produse de calitate din gamele - OPI, JESSICA (PESTE 150 DE NUANTE)


Afla preturile

Coafor si tratamente par

Servicii de coafor si tratamente par. Tratament pentru par cu Argan, Tratament Hair Botox si Tratament Pro Fiber de la Loreal


Afla preturile

Epilare definitiva cu Laser

Laserul este considerat in prezent, conform studiilor de specialitate, cel mai rapid si eficient procedeu de indepartare a parului nedorit, fiind util in tratarea pacientilor cu pilozitate excesiva.

Afla preturile

Masaj

Echipa noastra de profesionisti va ofera toata gama de masaje, de la cele de relaxare, cu bambus, terapeutice de corectare a posturii (cervical respectiv lombar), pana la cele SPA cu ciocolata si miere.

Afla preturile