TRATAMENTE CORPORALE SAU FACIALE

Oferta ultratone anticelulitic

12 Sedinte Ultratone Anticelulitic – 299 RON

Ultratone stimuleaza actiunea celulelor responsabile cu arderea grasimilor stocate. Rezultatele sunt vizibile rapid - subtierea zonelor tratate,restructurarea si tonifierea pielii si disparitia “coajei de portocala”. Oferta este limitata!

Tratamente faciale si corporaleTratament Facial 3 Sedinte LPG Endermolift + 3 Sedinte Radiofrecventa – 299 RON

Antirid, Intinerire si Conturare - Tratament ce reactiveaza procesele naturale de protectie a pielii, opreste tendinta acesteia de a imbatrani, de distrugere a colagenului, intinereste si intinde tenul. Mareste luminozitatea si netezeste suprafata pielii. Oferta este limitata!

Endermologie LPG

High-tech anti-aging: tratament anti-imbatranire de inalta tehnologie (noul patent stiintific Ergolift, primul,pe plan mondial) si slabire (Ergodrive).Noul capat de tratament (Flapsuri Pulsatile Motorizate)

Afla preturile

Tratamente Faciale

Tratamentul care intinereste tenul,activeaza procesele de protective a pielii si opreste tendinta naturala de distrugere a colagenului. Tratamentul este axat pe problemele tenului cu piele moale si lipsita de tonus.

Afla preturile

Tratamente corporale

Este dovedit faptul ca lipomasajul trateaza chiar si cea mai persistenta celulita,stimuland actiunea celulelor responsabile cu arderea grasimilor stocate. Rezultatele sunt vizibile rapid,subtierea zonelor tratate, tonifierea pielii si disparitia “coajei de portocala&rdquo.

Afla preturile

Impachetari argila

UCW (sau, cum le spunem noi, impachetarile "Mumie") implica impachetarea in 25-30 de bandaje elastice care au fost inmuiate in prealabil intr-o solutie calda de argila, bogata in minerale.

Afla preturile